Saznajemo: Evo šta se dogodilo pre krvavog pira u kojem je tragično nastradao MMA borac

Stefan Savić, mladi reprezentativac naše zemlje u MMA, tragično je preminuo 25. februara u jutarnjim satima, nakon što je izboden na uglu Dobračine i Dunavske ulice u Beogradu. Sa lica mesta smo dobili prve informacije o ovom tragičnom događaju.

Kako Sportal nezvanično saznaje sa lica mesta, u nedelju uveče se desio sukob između MMA borca Stefana Savića i napadača. Njih dvojica su bili u jednom ugostiteljskom objektu u Dobračinoj ulici, izašli su ispred kluba, posvađali su se, a onda ga je jurio do ugla Dobračine i Dunavske gde ga je izbo.

Prema informacijama sa lica mesta, policija traga za bilo kakvih tragom kroz čitavu Dobračinu ulicu, pregleda nadzorne kamere svih ugostiteljskih objekata, kao i svaki ugao ulice.

Podsetimo, Savić je zatečen sa ranom u predelu grudi. On je hitno prevezen u Urgentni centar, ali je, od posledica zadobijenih povreda, preminuo u 1.55, saznaje Sportal.

Savić je inače osvajač bronzane medalje za reprezentaciju Srbije na amaterskom prvenstvu sveta, što mu je bio i najveći uspeh u karijeri. Do njega je stigao svega tri meseca pre smrti.

Na najvećem amaterskom MMA takmičenju, Svetskom šampionatu IMMAFED 2023, koje je od 20-25. novembra održano u Tirani, 23-godišnjak je osvojio bronzanu medalju.

Na putu do bronze, Savić je atraktivnom giljotinom savladao borca iz Austrije Vinsenta Keniga, a potom je u četvrtfinalu tehničkim nokautom u drugoj rundi pobedio Marija Stefana iz Angole.

Savića je u polufinalu, tehničkim nokautom u poslednjem minutu borbe, zaustavio predstavnik Bahreina Gadži Gadžijev koji je u finalnoj borbi osvojio zlatnu medalju. Ipak, samim plasmanom u polufinale je izborio bronzu.

Nažalost, to mu je bila poslednja medalja. 

Učestvovao je ranije na još jednom prvenstvu sveta, ali tada nije napravio značajniji rezultat.

Vest o njegovoj smrti potvrdila je TV Arena Sport.

– Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana. Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag – navodi „Arena sport“.

UDARNA VEST.rs (Sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare