OPSADNO STANJE U ZVORNIKU! Sve vrvi od policije, nekoliko osoba privedeno! 

Operativna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

U toku prethodne noći, na području Bijeljine i Zvornika,policijski službenici MUP-a RS sproveli su operativnu akciju u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina. U okviru ove akcije, više osoba koje se dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima je privedeno, a policijski kontrolni punktovi su postavljeni na svim izlazima iz Bijeljine radi provere vozila u oba pravca. Takođe, izvršena je i kontrola pojedinih ugostiteljskih objekata, što je rezultiralo hapšenjem nekoliko osoba.

Učešće različitih policijskih jedinica

U ovoj akciji učestvovali su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije MUP-a, Uprave za organizovani i teški kriminalitet, kao i Policijske uprave Bijeljina. Ovakva koordinisana akcija različitih policijskih jedinica pokazuje odlučnost državnih organa u suzbijanju kriminala i održavanju javnog reda i mira na području Bijeljine i Zvornika.

Slične akcije u drugim gradovima RS

Prethodno su slične akcije izvedene na području Prijedora i Banje Luke nakon ubistva načelnika Sektora kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića, kao i na području Sokoca i Zvornika. 

Ove akcije pokazuju posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova RS u očuvanju bezbednosti građana i suzbijanju kriminala na celokupnoj teritoriji Republike Srpske.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare