„NIKADA NISMO BRŽE NAPREDOVALI U SVOJOJ ISTORIJI“ Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama: Moramo da nastavimo da radimo, da se borimo, da ne odustajemo! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je i ove nedelje aktivnosti iz prethodne sedmice, podsećajući na sve važne događaje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se putem društvene mreže Instagram, gde je govorio o nedelji za nama. 

– Nikada nismo brže napredovali u svojoj istoriji i zato vas molim da pomognemo, da izguramo još ove četiri godine najjače što možemo, da budemo ponosni domaćini EXPO 2027.Imamo još mnogo toga da uradimo, a zemlja će nam izgledati potpuno drugačije. Moramo da nastavimo da radimo, da se borimo, da ne odustajemo.
Pobediće Srbija! – napisao je on na Instagramu. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na izjavu hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlić-Radmana koji je rekao da Vučić „mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti“.

Predsednik Vučić je naveo da se hrvatski ministar ne samo brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već „po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije“.

„Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno“, napisao je Vučić na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav.

Vučić je u odvojenoj objavi naveo i šta je sve Grlić Radman rekao u intervjuu za hrvatsku televiziju N1 o Srbiji.

„Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti, neudobno je sjediti na dva stolca. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti utjecaj Rusa ili drugi maligni utjecaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana“, rekao je Grlić Radman.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare