VEČERAS JE PUN MESEC: Astrolog Stojić kaže da će se SVIM znacima u narednim danima desiti ISTO, imaćemo OVAJ problem 

Astrolog Srđan Stojić objašnjava kakve neprijatne posledice donosi Pun mesec.

Pun mesec koji će nastupiti 24. februara u znaku Device privlači pažnju mnogih ljudi, a astrolozi ističu da može izazvati promene raspoloženja i naterati ih da naprave važne izbore u životu. Sa astrološke tačke gledišta, ovaj period se smatra vremenom oslobađanja od suvišnih i nepotrebnih stvari, ali takođe predstavlja i priliku da usporimo, prepustimo se i uronimo u samospoznaju.

Astrolozi ističu da je važno da naučite da stavite sebe na prvo mesto u ovom periodu. Ovaj period može biti ključan za mnoge ljude koji teže da bolje upoznaju sebe i oslobode se tereta iz prošlosti. 

Astrolozi preporučuju da iskoristite ovaj period da donesete odluke koje će vam pomoći da ostvarite lični napredak i blagostanje.  Astrolog Srđan Stojić u emisiji „Novo jutro“ na Pink TV – u objasnio je kako će izgledati narednih nekoliko dana.

– Narednih par dana ako gledamo astrološki je jako teško i nemoguće uspostaviti normalnu komunikaciju i razgovor sa bilo kim. To je Saturn sa Suncem, dve teške planete koje predstavljaju muškarce i to je kao da si ušao u konflikt sa nekim ljudima, tako narednih 10 dana nije moguće imati normalnu komunikaciju. Pogotovo danas, jer je Pun Mesec, odnosno večeras, to utiče na psihologiju ljudi, da su malo više razdražljivi, nervozni, svađalački nastrojeni – rekao je on.

Takođe, u emisiji se postavilo pitanje da li je moguće da se u kartama vidi ko će biti udovica, te objašnjava da jeste.

– Vidi se. Mi svi živimo u horoskopu svoga partnera, muškarac živi u horoskopu žene, kako je predstavljen u horoskopu žene takva će mu sudbina biti – zaključuje astrolog.

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare