Partizan platio dug, Severina se vraća u Humsku! Evo kada stiže u Beograd!

Fudbaler Partizana Ksander Severina (22), koji je u četvrtak samoinicijativno napustio klub iz Humske, vratiće se među crno-bele!

Kako Informer saznaje, Severina se u Beograd vraća sutra ili najkasnije u ponedeljak, a rukovodstvo nekadašnjeg prvaka države platio je sve što duguje i njemu i njegovom menadžeru.

Kako je ranije navedeno, Partizan je ostao dužan ofanzivcu sa ostrva Kurasao bonus u iznosu od 25.000 evra, a njegovom menadžeru proviziju u iznosu od 50.000 evra.

Zbog toga je Severina u četvrtak pokupio sve stvari i otputovao za Holandiju, a trener Igor Duljaj je na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom u petak izjavio da će se fudbaler ipak vratiti, ali tom prilikom ukazao je na brojne probleme u klubu.

Ovim povodom u četvrtak se oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je priznao da je dug prema fudbaleru postojao, ali da to nije osnov za raskid ugovora, što je Severina nameravao da zatraži.

Ipak, ovaj slučaj žestoko je razljutio navijače kluba iz Humske, koji su juče objavili saopštenje i za loše stanje u klubu optužili upravo Vazuru.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare