„OPONAŠAO LIKA IZ IGRICE I VIKAO DA JE LUD!“Detalji incidenta u školi u Sarajevu, dečak skalpelom pretio đacima: Krv je prskala na sve strane

U sarajevskoj Osnovnoj školi „Šip“ došlo je do incidenta u kojem je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Kako smo ranije pisali, dečak se samopovredio za to vreme, a reagovala je i policija.

– Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice „Granny“ i govoreći „ja sam lud“. Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u toalet i sakrije se, rekla je majka jednog od dečaka iz svlačionice za Avaz.

Krv je bila svuda po školi

U naletu prema vratima od wc-a, dečak sa skalpelom je sebe, nažalost, povredio – presekavši sebi tetivu. Nastala je vriska i haos, krv je prskala na sve strane. Na sreću nema drugih povređenih i nažalost dečak je povredio samo sebe, dodala je majka dečaka.

Škola „zataškala“ slučaj

– Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela u situaciju da u medije ode netačna informacija, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile, kazala je majka jednog od dečaka.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare