OSUĐENA ZVEZDA FILMA „SAM U KUĆI“: Poznati glumac priznao krivicu za NASILJE U PORODICI!

Glumac Devin Ratrej, poznat po ulozi u popularnom filmu „Sam u kući“, nedavno je privukao pažnju medija nakon što je uhapšen zbog navodnog nasilja u porodici, kada je napao bivšu devojku tokom pijane svađe u decembru 2021. godine, a dogovor koji je sklopio sa sudom će ga, po svemu sudeći, spasiti od zatvora, prenose američki mediji.

Naime, sudska dokumentacija ukazuje na to da će Ratrej biti pušten na uslovnu slobodu tokom naredne tri godine, uz uslov da završi program intervencije za zlostavljače. Takođe, obavezan je da se podvrgne proceni korišćenja droga ili alkohola, pokrije sudske troškove i izbegava svaki kontakt sa žrtvom.

Podsećanja radi, prema izveštajima, došlo je do sukoba između Ratraja i njegove bivše devojke, tokom kojeg je optužen da ju je gurao, udarao i vršio pritisak na njen vrat i usta. Detalji spora i šta je dovelo do sukoba nisu u potpunosti otkriveni. Međutim, kao rezultat navodnog napada, glumac je priveden i suočio se sa pravnim posledicama svojih postupaka.

Inače, Devin Ratrej stekao je svetsku slavu svojom ulogom dečaka Baza Mekalistera, starijeg brata Kevina Mekalistera u popularnom božićnom filmu „Sam u kući“. Pored ove čuvene uloge, Ratrej se pojavio u brojnim televizijskim emisijama i filmovima tokom svoje karijere.

On je nedavno u kritičnom stanju hospitalizovan, ali je ubrzo pušten da se oporavlja u svom domu. Detalji o uzroku njegovog zdravstvenog problema nisu saopšteni za medije.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare