Dnevni horoskop za četvrtak 22. februar! Device oživljavaju staru ljubav, Bikovi plivaju u previše obaveza

Zbog ulaska Venere u Vodoliju, ovaj znak će biti potpuno neodoljiv, ali će i drugi horoskopski znaci imati sreće kada je sfera ljubavi u pitanju.

OVAN

LJUBAV: Danas je posebno lako probuditi strast u vama, ali osobu koja vam se dopada će uplašiti vaša strastvenost. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti, što je najbolji recept za uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Nemojte ignorisati partnera, koji će danas biti raspoložen za ljubav. POSAO: Problemi sa podređenima. Previše obaveza i posla, a premalo pomoći od strane onih koji treba da budu od pomoći. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Želite da istražite sve opcije, a to nije dobro, ako treba da budete u stabilnoj vezi. POSAO: Uspeh u partnerskom poslu ili započinjanje nekog spora, koji će biti neprijatan, ali će imati uspešan kraj. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Povoljan dan za one koji traže sigurnost u ljubavi, ali ne i uzbuđenje ili neku posebnu romantiku. POSAO: Danas ćete biti pre svega zainteresovani za posao, pogotovo privatni. ZDRAVLJE: Pesak u bubregu.

LAV 

LJUBAV: Tražite nekoga ko je sposoban za krupne gestove naklonosti i ekstravagantne komplimente. POSAO: Moguće su promene na planu posla i karijere. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

DEVICA 

LJUBAV: Nema šanse da nađete novu ljubav, ali zato možete oživeti staru ljubav, koju ste već otpisali. POSAO: Dobar dan za napredak na bilo kom planu, pa i u karijeri. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Vaša ranjivost je privlačna, ali nemojte dozvoliti da vam vaša pasivnost uskrati mogućnost izbora. POSAO: Novac od svega u što ima veze sa transportom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga u koga ne biste smeli i zbog toga ćete tajiti svoja osećanja. POSAO: Najbolje radite onda kada je to za opšte dobro i u krajnjoj instanci za čovečanstvo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa raznim osobama, ali nijedna vam se neće dovoljno dopasti. POSAO: Danas vrlo lako možete sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

JARAC

LJUBAV: Biće mnogo nejasnih emocija, posebno ako ste sami ili u svežoj vezi, a i problema u
komunikaciji. POSAO: Uspešan rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA 

LJUBAV: Primetićete da ste neodoljivi, a to je zato što je pre nekoliko dana planeta ljubavi i lepote, Venera, ušla u vaš znak. POSAO: Moguće je da ćete odlučiti da se osamostalite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Osetićete frustraciju zbog toga što neće biti napretka u ovoj sferi. POSAO: Trenutno ste skloni tome da pravite greške, što će vas obeshrabriti ili navesti da pomislite da niste sposobni. ZDRAVLJE: Stabilno. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare