POVREĐENA 2 TINEJDŽERA Teška saobraćajna nesreća kod Kruševca: Renoom sleteli u jarak, srušili banderu, ona pala na drugo vozilo 

U selu Velika Kruševica, kod Kruševca, na kragujevačkom putu, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređena dva mladića. Prva pomoć im je odmah ukazana u Opštoj bolnici Kruševac, obavljena je dijagnostika i prema nezvaničnoj informaciji, nisu životno ugroženi.

Do udesa je došlo kada je vozač putničkog vozila marke „reno“ kruševačkih registarskih tablica, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza u jarak. Vozilo je udarilo u drvenu banderu za struju, oborilo je i udarilo u jedno parkirano priključno vozilo.

Vozač iz Jasike, kod Kruševca, star je 19 godina. Poseduje probnu vozačku dozvolu, i nije bio pod dejstvom alkohola, a njegov saputnik je iz susednog sela Krvavice i ima 17 godina.

Uviđaja lica mesta obavila kruševačka je Saobraćajna policija, a terenska ekipa Elektrodistribucije Kruševac je vrlo brzo montirala novu banderu i rešila kvar na elektro-mreži.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Ž. M.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare