PIJAN PRETIO ŽENI DA ĆE JE UBITI! Jezivo porodično nasilje u Beogradu: Slao joj sliku KUĆNOG LJUBIMCA KOG JE UBIO

N. je priznao delimično izvršenje krivičnog dela tokom saslušanja. Odluka o pritvoru doneta je na osnovu predloga Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Treći osnovni sud u Beogradu doneo je odluku da V.N. bude zadržan u pritvoru do 30 dana, nakon što je tužilaštvo podnelo predlog zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Naime, V.N. se sumnjiči da je 19. februara pijan slao preteće SMS poruke svojoj supruzi, u kojima je navodio da će ubiti nju i njenu porodicu. Dodatno, postoji sumnja da je V.N. slao slike papagaja, zajedničkog kućnog ljubimca, svojoj supruzi i njenim prijateljima, nakon što ga je prethodno ubio.

Osumnjičeni V.N. je saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu svog branioca. Prema saopštenju iz ovog tužilaštva, V.N. je priznao delimično izvršenje krivičnog dela tokom saslušanja. Odluka o pritvoru doneta je na osnovu predloga Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Treći osnovni sud u Beogradu je doneo odluku o pritvoru V.N. na period od 30 dana, kako bi se sproveo dalji postupak u skladu sa zakonom. Ova mera predostrožnosti doneta je radi obezbeđenja javnog reda i mira, kao i radi zaštite žrtava.

Ovaj slučaj privukao je pažnju javnosti zbog neobičnog detalja – slanja slika papagaja nakon njegovog ubistva, što dodatno baca svetlo na okolnosti ovog slučaja nasilja u porodici.

Prijavite nasilje

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare