NE TREBA MENI BALAVA KLINKICA! Ša provocirao Mionu, malo je falilo da dobije po nosu! Evo šta je pričao! (FOTO) 

Učesnice rijalitija Elita Nenad Aleksić Ša opet je peckao devojku Mionu Jovanović, kojoj je sada u šali rekao da mu ne treba klinka koja je balavica, pa je ona to shvatila ozbiljno, te mu je sasula uvrede u lice.

 Ti si jedna mala balavica, znaš li to?! E pa ne treba meni to! Ne bih da preterujem sa uvredama, ali svesna si da je tako! Voleo bih da shvatiš koliko ti trebam ovde, ti ćeš uz mene u rijalitiju da stasaš kako treba. Ja ću sve da te naučim, kao što sam učio svaku bivšu – šalio se Ša, pa je to naišlo na Mionino negodovanje:

– Mislim da ne treba tako da razgovaraš sa mnom. Nisam retardirana, a svakako da sam dovoljno zrela za svoje godine. Sve i da se šališ, pošto vidim da se sve vreme smeješ, ali ti ne možeš da pričaš o bilo kakvoj zrelosti. To treba da ti bude jasno. 

Podsećamo, Miona je nedavno bila vrlo gruba prema Ša, a sve zato što joj je bez razloga ljubomorisa, navodeći da očijuka sa zadrugarima.

– Ja ne mogu da verujem da ti meni opet praviš probleme! Ništa uradila nisam, ne mogu da verujem da si ovoliko posesivan! Ti si ogrizak od muškarca! Svakim danom sve više me teraš od sebe svojom ljubomorom! Pa jel ti shvataš da se klinci ne ponašaju ovako kako se ponašaš ti?!

Reper se posle ovih reči smirio, pa je izbegao dalju svađu, što je Miona protumačila kao pametan potez.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare