Još jedno ubistvo žene u Bosni, policija na licu mesta zatekla muškarca krvavog stomaka

U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubistvo, a kako je potvrđeno za Klix.ba muškarac je ubio ženu.

Kako su rekli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, danas oko 11.50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaveštena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E.S.T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno pre ove prijave policiji javio na video poziv E.S.T., inače strani državljanin, gde je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B, te je zatražio intervenciju policije.

„Na mesto događaja odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gde su zatečeni beživotno žensko telo S.B, čiju smrt je na licu mesta konstatovao dežurni lekar SHMP Doma zdravlja Tuzla, i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći“, kazala je portparolka kantonalne policije Adnana Sprečić.

Na licu mesta nalaze se dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, te se se preduzimaju sve dalje mere i radnje po nalogu tužioca.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare