BIVŠI ZAPOSLENI U FEJSBUKU OTKRIO TAJNE IZ KANCELARIJE: Zakerberg dolazi pre svih, nekad i vikendom, iznenadiće vas gde sedi

Na platformi Quora, gde korisnici postavljaju najrazličitija pitanja, našlo se i ono o radnom vremenu Marka Zakerberga.

Li Bajron, koji je u Fejsbuku radio godinama, odgovorio je na pitanje koliko je vremena Zakerberg provodio u kancelariji.

– Sedeo sam blizu Marka u sedištu Fejsbuka, pa mogu da odgovorim iz prve ruke. Često je svakog jutra dolazio pre mene, i tu je bio skoro do uveče. Rekao bih da je provodio 9-10 sati u ofisu, 5 dana nedeljno – napisao je Bajron.

– Nekada, kada bismo imali posebno uzbudljive projekte, na kojima su ljudi volonterski radili i vikendom, dolazio je da ih obiđe i vidi kako napreduju.

Bivši zaposleni navodi da je Mark povremeno putovao, i nije bio u kompaniji, ali da je shvatio da je više sastanaka održavao u svom okruženju, nego negde vani.

– Mogao bih da kažem da je bilo odlično iskustvo kada je tu sa nama, i imao je isti sto kao i svi ostali, sedeo je sa nama. Posao shvata ozbiljno, ali više je lider nego biznismen. On je taj koji je održavao kulturu kompanije kakva jeste – zaključio je on.

A iz Mete nam stiže vest za vešću: jedna od novijih je da je Zakerberg odlučio da isplati dividende, što će neke deoničare učiniti bogatašima.

UDARNA VEST.rs (kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare