JK se obratila Dragani Mirković: „Borila se, napatila, došla je prva da bude uz mene kad mi je umrla majka“ 

„Legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada jugoistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana“, reči su koje joj je mlađa koleginica posvetila

Nakon prvog spektakularnog koncerta u Beogradu, na kojem se sjatilo pola estrade, Dragani Mirković se obratila i Jelena Karleuša.

Emotivnim postom, njena koleginica i višegodišnja prijateljica Jelena Karleuša čestitala je Dragani jubilej i tim postom izazvala lavinu emotivnih komentara na društvenim mrežama.

– Dragana Mirković, legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada jugoistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i jedinjuje u pesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na veru i nacionalnost, prava SRPSKA MAJKA koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u srpskoj muzici! Nežna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao detetu da stanem na noge.

– Ona je žena sa kojom se ja ne vidjam svaki dan, naprotiv, vidjamo se veoma retko, ali je sela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, volela kad su me mrzeli, razumela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i videla iza moje maske… Njeno ime će zauvek sijati u našim tmurnim vremenima jer je ispisano zlatnim slovima! Čestitam na još jednom velikom uspehu, na prvih 40 godina karijere i da nam zauvek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju andjela u tebi! Zagrli svoju decu i slavi jer si uspela ono najteže a to je da ostaneš čistog srca – napisala je Karleuša.

Dragana se nadovezala na ovaj komentar uz reči da je opet Karleuša uspela da je dirne duboko u srce i da je po ko zna koji put dokazano ono što je Dragana uvek pričala o Karleuši.

„Opet si uspela da me dirnes dubolu u srce i dokazes da sam u pravu za sve sto kazem o tebi. Ti si moja dusa“, napisala joj je Dragana.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs) Foto Printscreen Instagram)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare