TUŽNA SUDBINA ŽENE (60) KOJA JE PALA SA 5. SPRATA U BEOGRADU! Bila bez posla, niko joj nije dolazio godinama! KOMŠIJE PROGOVORILE O SVEMU: Viđali smo je kako…

Nesrećnu ženu život nikako nije mazio.

Jutros je, nešto posle devet sati, ispred zgrade u Bulevaru oslobođenja kod broja 98. žena (60) pala sa petog sprata. 

Hitna pomoć i policija su po dolasku na lice mesta, mogle samo da konstatuju smrt. 

Ekipa dnevnog lista „Srpski telegraf“ i portala Republika izašla je na lice mesta gde je za tekla jeziv prizor. 

Naime, na licu mesta lokva sveže krvi, a vrata stana obojena plavom bojom na petom spratu su zapecaćena. Policija je zabranila ulazak u njen stan.

Prvi komšija nesrećne žene M.M. kaže da ga je drugi komšija sa sprata obavestio da im je komšinica nađena mrtva  ispred zgrade. Naš sagovornik smatra da se radi o samoubistvu zbog nezadovoljstva ličnim životom.


– Pogledao sam sa terase i video užasan prizor. Nisam siguran da li je skočila sa prozora ili sa terase, ali mislim da je prilikom pada udarila o klimu pošto sada visi i policija je ogradila taj deo radi bezbednosti da nekom prolazniku ne padne na glavu – prepricava komšija.

Što se tiče porodičnih prilika nastradale, on kaže da je živela samačkim životom od kada joj je preminuo otac pre više godina.


– Ona je živela sama. Nije se udavala i nema decе. јIma udatu sestru i sestričinu, ali ne znam gde žive. Godinama nisamnikog video da ulazi u taj stan osim nje. Mislim da je bila nestabilna psihički – rekao  je komšija. 


On misli da nesećnica ne radi od pre nekog vremena.


– Bar godinu dana poslednjih nije radila, a pre toga je bila vaspitačica. Kada je i zašto prestala da radi to ne znam – kaže on.

Viđao je da pretura po kontejnerima.


– Možda je preturala zbog nemaštine, a  mozda i ne- zakljucio je sagovornik Republike.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare