PARTIZAN ILI ZVEZDA? EVO KO VIŠE ZASLUŽUJE DA IGRA EVROLIGU! Poznati portal izneo mišljenje!

Znaju koliko je teško odgovoriti na ovo pitanje.

Poznato je koliko često navijači Crvene zvezde i Partizana u Beogradu skrenu pažnju sa same igre. Dešavanja na terenu skoro pa uvek završe u drugom planu, zbog sjajne atmosfere na tribinama koja redovno zadiviljuje Evropljane širom Starog kontinenta. Opšte je poznato da Srbija donosi veliku gledanost Evroligi, baš zbog renomea koji su crveno i crno-beli stekli širom sveta zbog izvanrednih predstava na tribinima na svim mečevima.

Mnoštvo stranaca je sve više prisutno na tribinama, a mnogi se javljaju na društvenim mrežama sa jednom željom:  „Voleo bih da iskusim ovo jednom u životu.“ 

Još jedan dokaz toga koliko su ime stekli srpski klubovi jeste scena iz podkesta poznatog litvanskog novinara Donatasa Urbonasa.

Na pitanje voditelja podkesta: „Kada bi samo jedan srpski klub mogao da ostane u Evroligi, koji od dva bi to više zaslužio?„, članovi su se uzdržavali odgovora.

– „Baciću vas pod voz“, neću da odgovaram na ovo prvi. Ko želi? – rekao je voditelj nakon izgovorenog pitanja.

– Daj mi 50 eura i odgovoriću – rekao je kroz smeh jedan član, a potom dodao:

 Mislim da oba tima zaslužuju svoje mesto – zaključio je.

Treći član je citirao poznatu izjavu Žozea Murinja.

– Radije ne bih da pričam. Ako pričam – u velikom sam problemu. Nemam šta da kažem – rekao je šaljivo učesnik podkesta.

Ovo još jednom objašnjava da je Srbija zemlja košarke i da oba tima zaslužuju svoje mesto u Evroligi, a mi se pitamo samo jedno – Kad će A licence za naše klubove?

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare