SAMO DA SE MAJA NE VRATI S ROGOVIMA! Janjuš zabrinut zbog bivše, nasmejao cimere izjavom o plastičnim operacijama! 

Maja samo neka se vrati u istom obliku u kom je izašla, pričao je Marko!

Učesnik Elite prokomentarisao je to što je morala da napusti imanje u Šimanovcima, pa je rekao da se plaši da se ne vrati u rijaliti sa rogovima na glavi posle 

– Maja samo neka se vrati u istom obliku u kom je izašla! Neće valjda da dođe sa nekim rogovima. Ne bi me čudilo da opet ide na neke operacije, jer kad god je vidim neki deo tela joj je drugačiji – šali se Janjuš, a ostali su klimali glavama jer su delili isto mišljljenje.

Podsećamo,Takmičarka „Elite“ Maja Marinković danas je napustila rijaliti, što je ranije najavio njen otac Taki Marinković. Kako se spekuliše, ona je završila u bolnici.

Miljana je otkrila da je Maja napustila imanje dok su oni prenosili stvari i da je otišla kod doktora. Ova informacija je izazvala mnogo spekulacija među fanovima rijalitija „Elita“, koji su odmah počeli da nagađaju šta se zapravo desilo sa Majom.

 Nisam vas čuo ništa, spavao sam – rekao je Nenad.

 Prenosili smo stvari, nisam ni spavala, I Maju sam ispratila, izašla je. Za d*pe, otišla kod doktora. Mislim da je u pitanju neka rutinska kontrola, ali pošto je Maja u pitanju, ko zna šta je prava istina! Ne bi me čudilo da je u pitanju opet neka intervencija, sve je moguće. Samo se nadam da neće mnogo da se zadrži – odgovorila mu je Miljana.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare