STIGLA ŽESTOKA KAZNA ZA UČESNIKA ELITE: Voditelj pročitao saopštenje, na imanju nastao MUK! 

Učesnici Elite su saznali ko momentalno napušta rijaliti.

Kao i svake nedelje, u Eliti se održalo još jedno izbacivanje, koje je bilo poprilično uzbudljivo, a do samog kraja večeri se nije moglo ni naslutiti ko napušta velelepno imanje u Šimanovcima.

Najpre je voditelj, Darko Tanasijević, nominovanim učesnicima objasnio pravila igrice, a potom im je saopštio koji takmičar ima najmanje glasova od strane publike i napušta rijaliti.

Darko Tanasijević je saopštio nominovanima ko večeras napušta Elitu. Najviše 35%, jedna 29%, jedna12%, jedna 4%. Ostaje Slađa Bošković sa najviše glasova, nakon nje Aleksa Erski, zatim ostaje Sneža Jovičić i ostao je Uroš Rajačić . Našpušta kuću Šan.

Dušan Tomić Šan dobio je najmanju podršku publike, te je napustio Elitu, nakon čega se pridružio voditeljki Ani Radulović u studiju.

– S kim bi izbrisao konflikt da možeš? – upitala je Ana.

– S Mićom. Jako mi je žao jer smo se posvađali. Poštujem ga jako. Elitovizija ću se rado sećati. Bavim se muzikom, to mi je najbitnije – rekao je Šan.

On je otvorio sve karte i priznao ono o čemu je u rijalitiju ćutao, a mnogi smatraju da je Šan imao mnogo toga da prokomentariše i otkrije o učesnicima Elite, ali je izbegavao sukobe i nije se najbolje snašao, zbog čega je momentalno kažnjen, u vidu najmanje podrške od strane vernih gledalaca rijalitija. Šan će imenovati novog vođu Elite, a njegovo pismo će stići danas.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare