NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca urlala na Sašu Popovića iz petnih žila: Udari mu šamar! 

U muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ često bude tenzije na pretek, pogotovo zbog glasanja članova žirija.

Neretko dolazi zbog žestokih svađa između njih, a sada su u ovoj emisiji zaratili Saša Popović i Svetlana Ceca Ražnatović, a sve je krenulo od zamerke Marije Šerifović na to kako Ceca i Viki Miljković glasaju.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

– Ja punih osam godina glasam onako kako mislim, za razliku od mnogih ovde. Ja se ovde ni sa kim ne grlim, ne ljubim, sa svim kolegama sam u dobrim odnosima. Ove glasam kako čujem, tako glasam. Amin – rekla je Marija, na šta se Saša odmah ubacio:

– Ovde ti je klan, to svi znamo, Viki i Ceca – dodao je on, na šta je Ražnatovićka pobesnela, te je ustala sa stolice i počela da urla na kreativnog direktora „Granda“.

– Ovo stvarno nema smisla, majke mi. To je jako ružno što si sad rekao. To je jako ružno što si sad rekao. Na šta to liči? – besnela je Ceca.

 Udari mu šamar – ubacila se Viki.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

Saša je potom otkrio šta Marija radi u pauzama.

– Ti prva dođeš kod mene za sto kada je pauza i pričaš o klanovima i kažeš da nema smisla kako glasaju Ceca i Viki – rekao je Popović, na šta je Marija rekla:

– Ti sad lažeš! Ali činjenica je da sve vreme glasaju jedna za drugu.

Ražnatovićka je nastavila da urla na Popovića, te je istakla da i ona, kao i svi, ima pravo da glasa kako ona želi, bez da je iko od kolega proziva zbog njenih glasova.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

– Ja uopšte ovde ne komentarišem druge klanove. Niti me interesuju. Kao što Marija kaže, glasa za koga ona hoće, to je njeno apsolutno pravo. I moje apsolutno pravo da ja glasam za koga hoću. Ne vidim da sam za ove tri godine nekog kandidata uvredila, rekla ružnu reč ili saplela preko glasova. To je moje pravo kome ću dati glas. I niko nema pravo da me zbog toga proziva na ružan način. Stojim svojim imenom i prezimenom u ovom formatu ovde i pokazujem se kako ja želim da se pokažem. Od sada mogu svima da dajem glasove, jer ja tako čujem i to je moje pravo – govorila je.

– Sale kralju, hvala Bogu da si izazvao reakciju Svetlaninu da viče, da se dere, da napada. To, Ceco. Tri godine ja čekam to – rekao je Popović.

Zvezde Granda
foto: Printscreen TV Pink

– Ja se samo branim od niskih napada ovde. Znači ovde svako ima pravo i brani se svojim pravom, a ja nemam pravo – završila je Ceca.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare