MUP uputio važnu poruku vozačima: OVO PROVERITE OBAVEZNO, pogotovo budite spremni od četvrtka!

S obzirom da se povodom obeležavanja Dana državnosti, očekuju gužve na granici, Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na građane da se o stanju na graničnim prelazima Srbije upoznaju na internet stranicama MUP-a i Auto-moto saveza Srbije, kao i da koriste i alternativne granične prelaze.

„Pre polaska na put treba proveriti važenja pasoša, a ako putujete svojim automobilom i rok saobraćajne dozvole i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća za vreme putovanja, navodi MUP na Instagramu.

MUP, odnosno Uprava granične policije pozvala je sve građane da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije.

Da bi se izbeglo dugo čekanje na graničnim prelazima MUP je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze.

Podsetimo, u Srbiji su četvrtak i petak, 15. i 16. februar, neradni dani zbog praznika Dan državnosti – Sretenje, a kako se ti dani nadovezuju na vikend i da su đaci na mini-raspustu, očekuje se da će veliki broj građana putovati.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare