Nastavlja se Superliga! Lider gostuje u Ivanjici: Evo gde gledati meč Javor – Partizan

Fudbaleri Partizana u subotu gostuju ekipi Javora u 20. kolu domaće Superlige. Meč u Ivanjici na programu je od 14 časova.

Crno-beli kao lideri na tabeli stižu u goste Javoru na početku drugog dela sezone.

Srećan sam što smo u prilici da se ponovo sportski borimo za bodove. Radujemo se nastavku prvenstva. Pripreme su protekle kako su protekle, loši uslovi, ali sve ostalo odlično. Sa te strane mogu da budem zadovoljan ponašanjem igrača. Prvi meč je uvek najteži, teško je reći da neki tim od starta može biti u željenoj formi. Igramo protiv ekipa koja je zadala dosta problema i ovde u Humskoj. Prvenstvo kako bude odmicalo će dati odgovor da li će ekipa da raste fizički i taktički. Verujem da ćemo biti bolji u odnosu na prvi deo sezone. Bolje se poznajemo. Biće nam teško, ali očekujemo pobedu.

Igor Duljaj

Javor je znatno oslabljenom, pošto su ekipu ekipu neposredno pred nastavak šampionata napustili Petar Gigić i Ibrahim Tanko.

Ušli smo u problem odlaskom dvojice igrača, od kojih je mnogo zavisila igra Javora. Iskoristili smo prethodna dva-tri dana da, koliko je to moguće, radimo nešto novo. Nijednom nismo nastupili u timu u kojem ćemo izaći u subotu i to je određeni problem za trenera. Dva ili tri dana nisu dovoljna, jer ćemo morati da menjamo određene orijentacije i razmišljanja u igri. Moraćemo da menjamo organizaciju odbrane i napada, a za to je potrebno vreme. Ipak, očekujem da ćemo neuigranost koja se može javiti rešavati borbenošću.

Radovan Ćurčić

Direktan prenos meča između Javora i Partizana obezbeđen je na kanalu Arena 1 Premium.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare