VELIKI SKANDAL KRISTIJANA RONALDA! Izgubio od Mitra i Sergeja, pa UŠAO U RAT sa navijačima i OBRISAO MEĐUNOŽJE šalom Al Hilala!

Portugalac Kristijano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje velikog skandala i to pošto je njegov Al Nasr poražen od Al Hilala kog predvode Aleksandar Mitrović Sergej Milinković-Savić i to rezultatom 2:0.

Meč je odigran u okviru prijateljskog Rijad kupa, blistali su srpski reprezentativci, a Sergej je čak i postigao pogodak za 1:0, ali je sve palo u senku zbog sramnog ponašanja Ronalda za vreme i posle utakmice.

Portugalac je prvo ušao u rat sa navijačima koji su mu sa tribina skandirali „Mesi, Mesi“, te ih je verbalno napao i rekao „Ja sam Kristijano, ja sam Kristijano, ne Mesi“.

Ako ste mislili da se tu zaustavio – pogrešili ste! Krenuo je Ronaldo ka svlačionici i dva šala Al Hilala pala su mu ispred nogu. Portugalac je uzeo jedan šal, zatim je napravio gnusan potez – istim je obrisao međunožje, bacio ga nazad na tribinu i nastavio put svlačionice.

Ovo je definitivno potez kakav ne priliči jednom sportisti, ali ne možemo da kažemo da nas Ronaldo nije navikao na slične situacije…

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / Ž.S.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare