Dnevni horoskop za sredu 7. februar! Vagama novčani dobitak, a ovaj znak može da dobije posao u policiji ili vojsci

OVAN

LJUBAV: Bićete vrlo intenzivni i strastveni, što će privući sve s kojima stupite u kontakt. POSAO: Dobit ili uspeh od rada u inostranstvu ili finansijska infuzija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Mogu se desiti značajni događaji u vašem ljubavnom životu. POSAO: Imaćete sreće u svemu što podrazumeva kreativan rad. Moguće je preuređenje kancelarije. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete kritičniji u oceni drugih i skloni ego nadmetanju u komunikaciji, što će pokvariti vaš ljubavni život. POSAO: Povoljna finansijska situacija i uspeh. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK

LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko ko nosi uniformu ili neko ko se bavi opasnim zanimanjem. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i finansija. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

LAV

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom, što će biti posledica unapređene komunikacije. POSAO: Ako tražite posao u policiji ili vojsci, u ovom periodu ga možete naći. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Vaše raspoloženje će od danas biti nešto bolje, pa će i vaš ljubavni život imati pozitivan trend. POSAO: Napravićete neke greške pri radu, zbog kojih ćete kasnije žaliti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Zaboravićete na partnera jer ćete odjednom dobiti više primamljivih ljubavnih ponuda. POSAO: Imaćete sreće sa finansijama, lako možete privući novčana sredstva. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu i svako ko je na neki način egzotičan može vam proširiti vidike. POSAO: Manje pozitivne promene, možda i pomoć sa neočekivane strane. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

STRELAC

LJUBAV: Ako ste već u vezi, možda ćete razmišljati o ozbiljnijem obavezivanju, verovatno pod pritiskom partnera. POSAO: Preforsiraćete se i zbog toga praviti greške. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

JARAC

LJUBAV: Bićete zadovoljni jer ćete biti obasuti komplimentima i dobrom voljom drugih, gde god da se pojavite. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem i putovanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Uživaćete u blago pozitivnom trendu u ovoj sferi života. POSAO: Ovo je dan kada mnogo toga možete dobiti na šarm, posebno ako se bavite lepim stvarima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja ili barem razviti romantična osećanja prema prijatelju. POSAO: Uspešan rad u grupi ili sa prijateljem ili prijateljicom. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare