SKANDAL ISPRED SKUPŠTINE! Pronađena pirotehnička sredstva kod poslanika?!


Za danas je zakazana konstitutivna sednica Narodne skupštine, a pre saznanjima Informera pojedinci su pokušali da u parlament unesu pirotehnička sredstva.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izneo je u specijalnom programu Informer TV nezvanična saznanja.

– Prema za sada nepotvrđenim informacijama koje smo dobili, pojedini poslanici ili asistenti poslanika, pokušali su da unesu pirotehnička sredstva u parlament. Ponavljam, informacija još nije proverena, ali u prilog tome da je tačna ide i vest sa Šolakovog N1 gde Srđan Milivojević kaže da je nezakonito pretresati narodne poslanike. Ako nemate šta da krijete, šta je onda sporno da vas pretresu. Ne znam da li je pretresanje zakonito ili nije, ali sigurno nije zakonito da u Skupštinu unesete baklje i suzavce – rekao je Vučićević u programu Informer TV.

Takođe, mediji pod kontrolom Dragana Šolaka nameravaju da tokom dana javnost „filuju“ lažnim informacijama.

– Puštaće danas vesti kako će biti vanrednog stanja, kako su specijalne brigade policije i vojske spremne da izađu na ulicu. Evo, ja vam kažem, nemojte da lažete! Sram vas bilo šta radite. Specijalne brigade vojske, 63. i 72. su elitne jedinice Vojske Srbije i njih želite da uvučete u vaše laži i izmišljotine – istakao je Vučićević. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare