ZA PET SATI OPLJAČKANE DVE POŠTE Lopov iz Zagreba uz pretnju pištoljem uzeo novac i POBEGAO, policajci krenuli za njim pa otkrili još jednu pljačku

Za manje od pet sati, danas su nepoznati razbojnici napali dve hrvatske pošte. Prva pljačka dogodila se u ekspozituri u Brezovankoj ulici na zagrebačkom Markuševcu, gde je naoružani lopov, preteći vatrenim oružjemodmah po ulasku u ekspozituru posejao strah.

Radnica koja je u tom trenutku gledala u cev pištolja i bila je prestravljena, te je taj trenutak iskoristio razbojnik, uzeo novac i pobegao iz poslovnice niz ulicu u nepoznatom pravcu.

I dok su istražitelji intenzivno tragali za odbeglim lopovom kojeg je, kako se pretpostavlja, jedan od njegovih „kolega“ čekao u automobilu sa nogom na gasu u prvoj brzini, na udaru razbojnika našla se i poslovnica u obližnjoj Ulici Ivana Mažuraniča.

Nakon nekoliko sati opljačkana još jedna pošta

Naime, oko 16.50 sati, po istom scenariju, naoružani razbojnik je uleteo u tu ekspozituru, gde je preteći službenici pošte, uspeo da dođe do plena, a potom je brzo istrčao na ulicu.

Zagrebačka policija intenzivno pokušava da utvrdi da li su ove dve pljačke povezane. Materijalna šteta iznosi više hiljada evra, a srećom niko nije povređen.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare