SAOBRAĆAJKA U NOVOM PAZARU: Motociklista teško povređen u sudaru sa golfom (FOTO) 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novopazarskom naselju Jalija, vozač motocikla zadobio je teške povrede nakon što je došlo do sudara sa automobilom marke „golf četvorka“, sa raščanskim registarskim oznakama. Incident se odigrao oko 13 časova, a prema prvim izveštajima, vozač motocikla je hitno prevezen u najbližu medicinsku ustanovu sa teškom povredom noge.

saobraćajna nesreća
FOTO: SANDŽAK DANAS

Prema očevicima, noga vozača motocikla je bila teško rasečena i slomljena, što ukazuje na ozbiljnost sudara. Suvozač na motociklu takođe je povređen, ali srećom, njegove povrede su kategorisane kao lakše i nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

saobraćajna nesreća
FOTO: SANDŽAK DANAS

Policija je brzo reagovala na mesto nesreće, te je odmah započela sa uviđajem kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja. Uviđaj je u toku, a saobraćaj u naselju Jalija je bio privremeno obustavljen kako bi se omogućilo nesmetano sprovođenje istražnih radnji.

saobraćajna nesreća
FOTO: SANDŽAK DANAS

Očevici su izjavili da je do sudara došlo kada je automobil, iz još uvek nejasnih razloga udario u motocikl, koji je pokušao da skrene na parking.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Sandžak danas)

Preneo: R.J.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare