„PREKLINJEM VAS, PUSTITE ME“ Jezivi detalji grupnog silovanja devojčice (13) u popularnom letovalištu: Prepoznala je dvojicu maloletnika koji su se iživljavali nad njom u javnom toaletu

Trinaestogodišnja devojčica koja je silovana prošlog utorka u javnom toaletu parka Vila Belini u italijanskom gradu Kataniji identifikovala je dva navodna maloletna počinioca, saopštila je policija u nedelju.

Identifikacija je izvršena tokom procesa postrojavanja i identifikacije sedam osumnjičenih članova bande u američkom stilu, od kojih su svi Egipćani, saopštila je policija, a prenela italijanska agencija ANSA na engleskom jeziku.

Devojčica, međutim, nije uspela da identifikuje ostalih pet koji su navodno bili u grupi, rekavši da im nije videla lica i da ne želi da optužuje nevine ljude.

Napadači primorali njenog dečka da sve gleda

Međutim, ostalih pet je identifikovao devojčin 17-godišnji dečko, koji je navodno bio primoran da gleda gnusni čin dok je držan kako nije mogao da reaguje.

Jedan član grupe je takođe navodno priznao da je učestvovao u činu u gradu na istočnoj obali Sicilije.

Devojčica preklinjala da je ne povrede

– Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrediti, pusti me – molila je 13-godišnjakinja počinioce tokom zločina, prema onome što je navodno rekla policiji.

Podsetimo, italijanska premijerka Đorđa Meloni izrazila je u subotu solidarnost sa devojčicom i saopštila da će država osigurati pravdu.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare