Nesportski potez Budućnosti: Podgoričani odredili cene karata za Zvezdu, ovoliko ne košta ni Evroliga! 

Nije jasan potez ovog kluba

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice u okviru 19. kola ABA lige će igrati protiv Crvene zvezde na svom terenu, a, odlučili su iz redova šampiona Crne Gore da taj meč i pošteno naplate od navijača koji žele da dođu na ovaj meč.

Naime, Budućnost je odredila cene karata za ovu utakmicu, a one koštaju pravo bogatstvo, pošto se cene kreću od 20 do 30 evra. Odnosno, najjeftinije su 20, tu su one srednjeg cenovnog ranga od 25, kao i one najskuplje od 30.

Nije jasan ovakav potez, ali veruju iz Podgorice da će u svakom slučaju Morača biti rasprodata.

– Budućnost obaveštava javnost da u subotu počinje prodaja karata za meč 19. kola ABA lige, koji naš klub igra sa Crvenom zvezdom. Prodaja ulaznica će se vršiti u subotu i nedelju od 10 do 18 časova, kao i u ponedeljak od 10 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra „Morača“ – cene ulaznica su 20, 25, 30 evra – stoji u saopštenju ekipe iz Podgorice.

Interesantno je i to da Budućnost skuplje naplaćuje karte za meč sa Zvezdom, nego li što Partizan i Zvezda naplaćuju svoje utakmice u Evroligi. Primera radi, na meču crno-beli je najjeftinija karta u Evroligi 2.500 dinara, dok je kod Zvezde to 1.300 dinara.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare