Bizarno! Kosta K. hoće da ofarba kosu i stavi pank pirsing: „Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš“!

Monstruozni dečak-ubica Kosta K. (14) koji je u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije nastavlja sa svojim bizarnim zahtevima.

Naime, čak i nakon toliko vremena od zverskog masakra, on nije ni zastao da promisli o zločinu koji je počinio, već ga brine jedna stvar – razmišlja o svom fizičkom izgledu, tačnije o svojoj frizuri. 
Inače, Kecmanović je od dana masakra smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi, a strogo kontrolisano se školuje preko računara u školi „Dr Dragan Hercog“ koja edukuje decu na bolničkom ili kućnom lečenju. 

Ovaj hladnokrvni ubica redovno maltretira zaposlene na klinici suludim zahtevima, a među najnovijim je i zahtev za frizera.

– Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje frizere, koji ispunjavaju sve prohteve, pa je doktorima rekao: „Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš. Frizura mi je užas“ – prepričava sagovornik blizak klinici.

I ranije je imao slične zahteve u vezi svoje frizure. 

– Rekao je da oseća neko zasićenje i da mu je postalo bez veze čak i kad vidi samo svoj odraz na staklu. Tražio je da mu dozvole da stavi pank pirsing i da promeni frizuru i ofarba kosu u teget. Doktorka je zgrožena slušala šta priča tinejdžer. Mi smo međusobno komentarisali da smo uvereni da Kosta ovom i sličnim izjavama želi da privuče pažnju. Kazao je i da on nije osuđenik i da po zakonu ima pravo da izgleda kako god želi –  prepiričao je izvor. 

Jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ „Vladislav Ribnikar“ je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare