„NISKE STRASTI“ U JUTARNJEM PROGRAMU Irina Vukotić obukla NAJKRAĆI MINIĆ I JEDVA PREKRSTILA NOGE – umalo pokazala previše celoj Srbiji

Voditeljka Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i mami pažnju gledalaca.

Ona je odnedavno karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde vodi Jutarnji program, a sada se našla u centru pažnje, obzirom da se u emisiji pojavila u nikad kraćem miniću. Njen stajling je odmah privukao pažnju gledalaca, te su komentari brzo počeli da pljušte.

Njen hrabar izbor jasno je pokazao da se ona oseća samouvereno i udobno u sopstvenoj koži i da se ne libi da to i pokaže.

Pogotovo su bile primamljive fotografije na kojima Vukotićeva pozira na visokoj stolici u kratkom miniću, dok je noge jedva uspela da prekrsti, a da ne pokaže previše.

Pojedini nisu mogli, a da ne primete da ih je scena neodoljivo podsetila na onu iz filma “Niske strasti”.

Podsetimo, voditeljka Irina Vukotić prvi put je pokazala svog dečka doktora Radmila Jakovića sa kim je zajedno na romantičnom putovanju na Kubi.

Inače, Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare