Uznemirujuć snimak muškarca (55) koji je UDARIO PESNICOM DEČAKA (4) U SUPERMARKETU razbesneo je ljude: Objasnio je zašto je to uradio i ljudi su tek onda poludeli

Šokantan snimak muškarca (55) koji je pesnicom udario dečaka (4) u supermarketu ostavio je ljude u potpunom šoku.

Sigurosna kamera je zabeležila trenutak na kojem je muškarac (55) udario dečaka pesincom u Kurčatovu (Rusija) u Kurskoj oblasti. Odmah su reagovali otac i majka, ali dečak je već bio preplašen na zemlji. 

Napadač je rekao policiji da je mislio da je dečak „lutka“ koje se postavlja u izlog, iako je očigledno sa snimka da je video da dečak hoda. Srećom, dečak nije pretrpeo nikakve teže povrede i u dobrom je stanju. 

Prema policijskom izveštaju muškarac je bio u alkoholisanom stanju, odbio je pregled i odbijao je saradnju sa organima reda. Neimenovani muškarac i ranije je pravio incidente. Naime, pre dve godine je psovao u gradskom prevozu i napadao putnike. 

Snimak napada je užasnuo korisnike društvenih mreža i činjenica da je protiv muškarca podignuta optužnica za pokušaj ubistva maloletnog lica jer se na snimku vidi da bi nastavio da udara dečaka da majka i otac nisu pritrčali. 

„Šta li je ovom bilo u glavi“, „Sigurno je znao da je u pitanju dete“, „Najjezivija stvar koju sam video danas“, samo su neki od komentara.

UDARNA VEST.rs (Žena Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare