Ostoja Mijailović o navodnoj ponudi za Džanana Musu: „Te poturene izjave za cilj imaju destabilizaciju kluba“

„Ja mislim da su ti natpisi potureni da u danu kada mi imamo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni koju bi morali da dobijemo večeras…“

Navijači Partizana okupirali su trg Mađore u Bolonji gde će večeras klub u okviru Evrolige gostovati u Virtusu. Najavu sjajne atmosfere na tribinama začinio je i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

On je najpre zajedno sa navijačima zaigrao i zapevao, a onda se u izjavi dotakao brojnih tema, između ostalog i pisanjima španskih medija o ponudi kluba za Džanana Musu.

– Ja mislim da su ti natpisi potureni da u danu kada mi imamo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni koju bi morali da dobijemo večeras… Jako je teško gostovanje ovde, biće teško večeras… I da se poturaju takve neistine, niko iz kluba nije komunicirao niti ka menadžeru niti ka igraču i to je jako neozbiljno. Igrač je pod ugovorom, nama je Real prijateljski klub i mi ne radimo posao na taj način – rekao je Mijailović i dodao:

– Tako da su to poturene priče. Ono što će se dešavati narednih dana i u narednom periodu je da mi moramo biti jedinstveni u klubu, zato što će pokušavati spolja da nas uruše. I te poturene izjave od raznoraznih kanala su nešto što treba da napravi destabilizaciju Partizana.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare