JEZIVO! Mladić iz Ražnja obljubio ćerkicu (9) rođenog brata! ZLOSTAVLJANJE TRAJALO DVE GODINE!

Nezvanično, stric je devojčicu zlostavljao dve godine, a slučaj je otkriven nakon što je dete ispričalo ocu šta joj radi njegov brat.

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Lazara S. (23) iz sela Lipovac kod Ražnja zbog sumnje da je u dužem periodu seksualno zlostavljao ćerku rođenog brata koja je u vreme otkrivanja slučaja imala samo devet godina.

Optužnica, kojom se Lazar S. sumnjiči za krivično delo obljube sa detetom, potvrđena je od strane Višeg suda u Nišu, ali još uvek nije postala pravosnažna. Nakon što optužnica stupi na pravnu snagu, biće zakazan termin početka suđenja.

Nezvanično, stric je devojčicu zlostavljao dve godine, a slučaj je otkriven nakon što je dete ispričalo ocu šta joj radi njegov brat. Podneta je prijava policiji pa su lisice na ruke stavljene Lazaru 12. septembra 2023. godine.
Slučaj seksualnog zlostavljanja maloletnice u selu Lipovac izazvao je šok i nevericu među meštanima. Lazar S., koji je bio poznat kao ljubazna osoba bez prethodnih incidenata, optužen je da je u više navrata zlostavljao devetogodišnju devojčicu, što je izazvalo uznemirenost i nevericu u selu. 

Nakon hapšenja Lazara, jedino je njegova majka stala u njegovu odbranu tvrdeći da je slučaj navodno namešten, ali nije želela da daje dodatne izjave o tome. Međutim, meštani su izneli informacije o porodičnoj situaciji, navodeći da Lazar ne živi sa bratom i njegovom decom, te da je bio oženjen ali se razveo. Kako je rečeno, osumnjičeni živi sa majkom, a otac zlostavljanje devojčice i njegova porodica sa ocem. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare