UŽIVO! MONAKO – PARTIZAN: Mogu li crno-beli do brejka u Kneževini? Tradicija govori samo jedno

MONAKO – PARTIZAN 19.00

Željko Obradović odabrao 12 igrača

Kao što je to bio slučaj i na prethodnim mečevima, Željko Obradović je van tima ostavio Tristana Vukčevića, Danila Anđušića i Džajlena Smita.

MONAKO – PARTIZAN

Sudije: Miguel Anhel Perez, Žordi Alijaga, Josip Radojković

MONAKO: Okobo, Lojd, Blosomgejm, Braun, Dijalo, Korneli, Žaite, Voker, Motiejunas, Kuatara, Hol, Džejms. Trener: Saša Obradović.

PARTIZAN: Ledej, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo. Trener: Željko Obradović.

Košarkaši Partizana od 19 časova u okviru 24. kola Evrolige gostuju Monaku.

Biće to uvod za crno-bele u duplo kolo u kome imaju dva bitna gostovanja, pošto dva dana kasnije gostuju Virtusu u Bolonji.

I Monako i Virtus su ekipe koje konkurišu za plej-of i plej-in, pa bi brejk crno-belima mnogo značio.

Monako je uoči ovog kola na učinku 13-10, dok je Partizan na 12-11.

„Svesni smo kvaliteta ekipe Monaka, igrali smo protiv njih, ali idemo sa velikim ambicijama, moramo da odigramo najbolju moguću utakmicu. Znamo koliko su važni svi mečevi u Evroligi, ali ono što je logično, idemo iz utakmice u utakmicu. U ovom trenutku je to Monako sa svim kvalitetima koje imaju. Očekujemo tešku utakmicu, ali moramo imati najveću mogući ambiciju. Bila je zanimljiva utakmica protiv Monaka i prošle godine i ova koju smo igrali u prvom delu Evrolige. Može da bude različito s obzirom na to da oni imaju mogućnost da igraju sa četiri mala igrača ili sa tri visoka, pa ponekad i sa četiri, gde to koriste u odbrani za preuzimanje. Na te stvari moramo da reagujemo. Imali smo u poslednjoj utakmici odlične momente, u nekim trenucima loše, tako da su to neke stvari koje su sigurno bitne kada se priča o narednoj utakmici“, istakao je Željko Obradović.

Biće ovo četvrti duel ove dve ekipe u poslednjih godinu dana. Željko Obradović protiv kolege Saše Obradovića vodi sa 3:0. Jedna od te dve pobede zabeležena je u aprilu u Monaku, kada su crno-beli slavili sa 88:84.

Ove sezone prvi meč je odigran u Beogradu 5. decembra, a Partizan je posle preokreta pobedio sa 89:85.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare