ŠOK OBJAVA ALEKSANDRE RADOVIĆ: Uzdam se u pravdu na onom svetu…

Aleksandra Radović poznata je po tome da je svoju karijeru gradila stameno, bez skandala, a i u izjavama je oduvek bila obazriva.

I tako od trenutka kada je stupila na scenu, a tome ima dosta godina.

– Kao da se vreme ubrzalo, a malo smo i sami sebi nametnuli više obaveza nego što bi trebalo, pa su nam dani postali kratki, počinje Aleksandra priču, gde se osvrće na Sunčane skale pre dvadeset godina kada su publika i žiri bili podeljeni između nje i Bojana Marovića kada je pobeda u pitanju.

– “Kao so u moru” prva je velika i važna pesma od koje počinju da se broje dani moje profesionalne karijere. Na tom festivalu publika je bila sjajna, većina članova žirija dala mi je najveće ocene. Krajnji ishod je bio sto poena za Bojana, 99 za mene. Možda sam u deliću sekunde pomislila da je nepravda, ali iz ove perspektive, pošto je toliko vode proteklo, jasno mi je da je sve ispalo baš kako treba. Dan ranije niko nije imao predstavu kako izgledam iako sam dosta radila i znali su moj glas. Posle tog finala svi mediji su pisali o Aleksandri Radović – ljudima se dopala pesma, a ja sam izašla iz senke.

Nepravde u njenom životu je bilo i pogrešno intepretiranih izjava.

– Bez obzira koliko se trudila da ono što mislim ublažim ili na razuman način razložim, često se dešavalo da moje reči budu dočekane na nož. Sad smatram da to nije slučajnost, već krst koji treba da nosim. Možda sam kao mlada imala želju da opravdam sebe, da kažem čekajte, pa nisam ja takva, ali poslednjih godina nemam potrebu za tim. Puštam ljude da veruju u ono što žele, ali se staram da nastrojenje mog srca bude iskreno prema svima. Na kraju krajeva, u ovom svetu i nije obećana pravda, to nas očekuje tek posle smrti. U tu drugu pravdu se svakako uzdam, a nedavno je pričala o razvodima.

UDARNA VEST.rs (Kurir / Hello)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare