ZLIKOVCI SA PARTIZANOVOG STADIONA BESRAMNO TVRDE: „U Ritopeku nisu nađeni tragovi Lazara Vukićevića“

Tužilac je izričit „Nađeni su tragovi Vukićevića kao i Milana Ljepoje na vratima i na nozi stolice, a Zdravka Radojevića na razvodnom ormaru

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je i danas suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji je optužen za sedam otmica i ubistava, trgovinu drogom i oružjem kao i jedno silovanje u prostorijama na stadionu FK Partizan.

Nastavljno je izvođenje pisanih dokaza, gde je juče zaustavljeno zbog kraja radnog vremena.

Sudsko veće je juče odbacilo zahteve za izuzeće glavnog tužioca za organizovani kriminal i postupajućih tužilaca koje su po ko zna koji put tražili optuženi tražili preko odbrane. Sudija je istakla da nema zakonskih razloga za izuzeće, ali je njeno veće prihvatilo zahtev advokata Dejana Lazarevića koji se vratio u postupak kao, branilac Veljka Belivuka i još 11 optuženih. Lazarević je tražio da se saslušaju policajci koji su potpisali Izveštaj o forenzičkom pregledu lica mesta.

Danas su branioci optuženih osporili prvo policijski pretres rekavši da je bio bez naredbe, a time i brojne izveštaje i veštačenje NCKF( nacionalnog centra za kriminalistiku i forenziku). U prvom redu optuženi pokušavaju da ospore da su u „kući smrti“ u Ritopeku pronađeni tragovi Lazara Vukićevića , jednog od ubijenih muškaraca. S tim u vezi, traže od sudije da se saslušaju veštaci koji su obavili taj posao. Tužilac se složio sa tim predlogom odbrane.  

Tužilac konstatuje da jesu pronađeni tragovi Vukićevića i dodaje: „Na vratima i na nozi stolice u tajnoj prostoriji su pronađeni tragovi Milana Ljepoje, a Zdravka Radojevića na razvodnom ormanu“.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare