„TEK ĆEŠ SE NASIKIRATI, SELMA BAJRAMI“: Pevačica se ne zaustavlja, najnovijim komentarom izaziva novi BES naroda – još se i RUGA

Bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami vraćena je u ponedelja sa Aerodroma „Nikola Tesla“ jer joj je zabranjen ulaz u Srbiju zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

Pevačica je ispraćena drugim avionom u Sarajevo, ali je na društvenim mrežama nastavila da provocila. Naime, ona je stavljala videa na kojima se vide ulice Beograda, kao i video sa aredroma uz pesmu „Mashala“ Jelene Karleuše i Milice Pavlović.

Bajramijeva, koja je posle pojavljivanja skandaloznog snimka, branila se da ona peva sve pesme i da poštuje sve narode, sad je pokazala koliko ju je sve ovo pogodilo.

Koliko je licemerna, može se reći i bezobrazna, otkriva komentar koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, jedan korisnik je komentarisao: „Nasikirala se“, a Selma je odmah odgovorila: Mnogo… uz emotikona koji plače od smeha.

„Kad osetiš po džepu jer nema para iz Srbije, plakažeš al ne od smeha nego od muke“, „Tek ćeš se smejati, ali od muke, kad budeš pevala za 15 evra“, „Neće biti para iz Srbije više, ni tezgi, pa se ti nemoj sikirati“… samo su još neki komentari.

Selma Bajrami
FOTO: PRINTSCREEN

Vulin: Ne može se pokazivati simbole ‘velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji

Doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin izjavio je danas da je bosanskoj pevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju jer je Bajrami pred kamerama „ponosno pokazivala simbole velike Albanije“.

On je za Tanjug rekao da svaki pevač koji bi se slikao sa pozdravom „Zig Hajl“ teško da bi održao koncert u Izraelu, zbog čega ne vidia zašto bi pokazivanje simbola „velike Albanije“ bilo „preporuka za estradnu karijeru u Srbiji“.

„Ne možete pokazivati simbole ‘velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere“, izjavio je Vulin.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare