„Vujadin već drži ćerkama predavanja o momcima“: Mirka Vasiljević progovorila o roditeljstvu, evo ko je stroži 

„Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj“

Mirka Vasiljević uspeva da radi punom parom i pored četvoro dece, a nedavno je započela i privatni biznis. 

Sada otkriva da je novi posao vezan za hranu, a detaljnije o tome je govorila u emisiji “Premijera Vikend Specijal“.

Započela sam novi biznis.. To je nešto čega još uvek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina… Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća – rekla je ona, pa dodala:

– Deca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite ceđeni sok. To možda izgleda jednostavno ali nije. Potrebno je dosta trud ai rada sve to oblikovati i napraviti u formu torte! Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmeh – kaže Mirka.

Ona je zatim progovorila i o porodici, deci i suprugu Vujadinu, pa otkrila kako uspeva da bde dobra majka.

Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj – kaže ona pa dodaje:

– Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmiša u sebi “Ma ja ću raditi onako kako ja želim“! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo „ne“, to znači ne, moraju da nas slušaju… Oboje smo policajci u kući – zaključila je Mirka.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare