„POSLEDNJI PUT KAD SMO SE ČULI, PRELAZIO JE MOST“ Potraga za Srbinom nestalim u Švedskoj ulazi u 6. dan, porodica se moli da se pojavi živ: Evo gde je viđen poslednji put

– Trebalo je da svrati kod mog oca – ovim rečima započinje razgovor bratanica Danijela Ćesala (43) koji je poslednji put viđen u Švedskoj 16. januara, kada je njegov kombi snimljen na benzinskoj pumpi u Falkenbergu.

Danijelova bratanica za „Blic“ navodi da je se Danijelu svaki trag gubi 16. januara.

Ovo nije prvi put da je tamo. Mi nemamo nikakve informacije osim toga da mu se svaki trag gubi 16. januara. Moj otac je prijavio odmah nestanak, dok su to juče uradili moji baka i deka u Srbiji – rekla je ona.

Danijel Ćesal
FOTO: DRUSTVENE MREZE


Prema njenim rečima, Danijel živi u Srbiji, a povremeno vozi kombi za Švedsku. 

– Tamo onda ode kod mog oca, njegovog brata ili kod sestre od moje bake koja tamo živi – rekla je ona.

Oglasila se i Danijelova snaja

Danijelova snaja za „Blic“ navodi da još uvek čekaju švedsku policiju da im da nove informacije.

– Danijel je rođen 1979. godine. Ranije su živeli u Okućanima u Dubovcu, međutim, deo porodice se tada preselio u Gradišku, dok se on sa bratom i roditeljima otišao u Srbiju – objašnjava njegova snaja.

Kako navodi, Danijel živi sa roditeljima u Zmajevu, a povremeno vozi kombi u Švedsku. 

– On je stric mojoj deci. Jako je fin dečko. Kulturan. Svi ga volimo. Mnogo je dobar čovek, ima dobru dušu. Svi smo u stresu, ne znamo šta se dešava. Nadam se da je živ! – rekla je ona za „Blic“.

Prijatelji u strahu

Danijelov prijatelj Branko, rekao je ranije za „Blic“ da je Danijel Ćesal poslednji put viđen kada je točio gorivo, te otkrio da je kod sebe imao tri mobilna telefona koja su sada isključena.

– Izgubljen je i GPS na kombiju. On je profesionalac koji nikada nije imao peh. Dugo godina radi taj posao – rekao je Branko.

Danijelov drugi prijatelj Todor, rekao je takođe ranije za „Blic“ da su poslednji put sa njim kontaktirali 16. januara oko 21.30 sati i da je tada sve bilo normalno.

– Tada je prelazio most iz Danske u Švedsku – rekao je on.

Ranije su otkrili da je porodica kontaktirala švedsku policiju kako bi proverili da li je Danijel uhapšen, međutim, tamo su saznali da nije. 

Apel porodice

Danijеlova porodica moli da sе informacija o njеgovom nеstanku što višе proširi i da sе svi koji imaju bilo kakvе informacijе kojе bi moglе pomoći u njеgovom pronalažеnju javе na brojеvе tеlеfona:

+381628795043, Branko

+381621624454, Todor

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare