Partizan zatvorio transfer Korejca: Goh stiže u Beograd, sutra potpis i promocija u Humskoj

Poslednje pojačanje Partizana Jung-Džun Goh (22), tokom današnjeg dana, u poslepodnevnim časovima, u pratnji menadžera, stiže u Beograd u dogovorenom terminu sa čelnicima kluba iz Humske. Fudbaler iz Južne Koreje će u ponedeljak proći obavezne lekarske preglede, obaviti završne razgovore i potpisati ugovor na tri godine, posle čega mu sledi put na Kipar.

Partizan, koji će Goha platiti 1.200.000 evra južnokorejskom Pohangu, imao je u ovom slučaju malo sreće da se fudbaler nalazi na tlu Turske, odnosno u Antaliji gde je na mini-pripremama sa reprezentacijom svoje zemlje.

To je u velikoj meri skratilo proceduru pregovora, ali i neophodne „birokratije“, odnosno dolaska igrača u Beograd, te se očekuje da on već u utorak bude na raspolaganju treneru Igoru Duljaju.

Podsetimo, Goh u Humsku stiže kao pojačanje na levom krilu, posle odlaska Kvinsija Meniga, a radi se o igraču koga su trener Igor Duljaj i klub iz Humske pokušavali da angažuju nekoliko meseci, o čemu smo već pisali.

Pohang i Partizan su još u četvrtak načelno dogovorili transfer, crno-beli su potom „složili kockice“ i sa savim igračem u vezi sa ličnim uslovima i ostale su samo formalnosti, koje će već sutra biti okončane parafiranjem ugovora.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare