PRVI SNIMCI ORUŽANE PLJAČKE U SMEDEREVU: Evo ko je uhapšeni razbojnik, otkriveni detalji iz njegove prošlosti!

Večeras je u Smederevu došlo do pokušaja oružana pljačke, kada je maskirani i naoružani muškarac upao u jednu apoteku i, prema nezvaničnim informacijama, držao devetoro ljudi kao taoce.

Muškarac je ispalio nekoliko hitaca, ali nikoga nije pogodio. Srećom, radnica je uspela da zaključa vrata, i obavesti policiju, a muškarac je pokušao da pobegne.

Brzom reakcijom policije, on je savladan i uhapšen pri pokušaju da sa novcem koji je uzeo iz apoteke pobegne na zadnji izlaz.

Kako saznaju lokalni mediji, sumnja se da je muškarac imao pomagača. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o višestrukom povratniku, koji je nedavno izašao iz zatvora, prenosi portal „Republika„.

– Oružana pljačka apoteke u Smederevu, došlo je i do pucnjave, ali nije poznato da li policija pucala u vazduh da upozori pljačkaše ili je došlo razmene vatre. Jedan od pljačkaša je uhapšen. Policija je opkolila apoteku, a ulica je delimično zatvorena – navodi se na instagram profilu „192_rs“

Stanari susednih zgrada kažu da su čuli nekoliko pucnjeva, nema zvanične potvrde da li je pucao pljačkaš ili je do pucnjave došlo prilikom hapšenja, tek sve je, srećom, prošlo bez povređenih, a policija je nakon hapšenja razbojnika, blokirala saobraćaj u tom delu ulice, uviđaj je u toku.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare