(UŽIVO) ĐOKOVIĆ – EČEVERI: Novak protiv Argentinca kom je idol od početka karijere traži novu pobedu u Melburnu!

Novak Đoković u petak od 9 časova igra meč trećeg kola Australijan opena protiv Argentinca Tomasa Martina Ečeverija.

UŽIVO PRENOS:

Novak Đoković – Tomas Martin Ečeveri

PRVI SET:

Igrači su izašli na teren! Novaka su navijači pozdravili ovacijama!

Navijači su ponovo čekali Đokovića na terenu broj 16 kako bi se zagrejao, ali je on kao i pred meč protiv Popirina promenio taktiku i stigao na „Rod Lejver Arenu“. Više informacija možete pronaći OVDE.

UOČI MEČA:

Novak Đoković ne igra sjajno na Australijan openu ove godine, ali i pored mučenja – pobeđuje! Nole je u prva dva kola izgubio dva seta, po jedan od mladog Hrvata Dina Prizmića i Australijanca Alekseja Popirina, a sada će izaći na megdan Argentincu kom je idol još od početka karijere.

Tomas Martin Ečeveri dospeo je u centar pažnje svetske javnosti još kada je kao veoma mlad teniser na duhovit način poredio svoj rejting na ATP listi sa Đokovićevim.

U međuvremenu, Ečeveri je napredovao, stigao do 32. mesta na ATP listi i na ovogodišnjem Australijan openu igra fenomenalno! Argentinac, koji ima 24 godine, na putu ka Novaku Đokoviću izbacio je dve teniske legende – Endija Marija i Gaeela Monfisa i to bez izgubljenog seta!

Ipak, protiv Novaka će imati daleko teži zadatak, a jedina dva međusobna okršaja Đoković je relativno lako rešio u svoju korist – u Rimu i Parizu prošle godine oba puta je bilo 2:0.

Šta je sve tokom svoje karijere preživeo Tomas Martin Ečeveri možete pročitati OVDE, a sam Novak Đoković istakao je kako zna šta ga čeka na ovom meču:

– Moraću da odradim domaći zadatak i spremim naredni meč. Obojica hoćemo da pobedimo. Njegov nivo tenisa je mnogo viši sad, pokušaću da se što bolje spremim iz prethodnih naših mečeva. Pobedio je dva iskusna tenisera, Mareja i Monfisa, sigurno će biti teško.

Kladionice pred meč Đokovića i Ečeverija nisu imale puno dilema, pa je tako prosečna kvota na Novaka 1.05, dok je kvota na Argentinca 7.

Pobednik ovog meča u narednoj rundi ići će na boljeg iz duela Šelton – Manarino

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare