Radovi na vodovodnoj mreži na Zvezdari i u Starom gradu

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u ponedeljak, 22. januara, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Koste Trifkovića i Majke Angeline, saopštavaju iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Usled neodložnih radova na objektu beogradskog vodovodnog sistema na opštini Zvezdara, u utorak, 23. januara, od 9 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Miroslava Krleže, Ivana Sarića, Aleksandra Belića, Samjuela Beketa, Ljubiše Miodragovića, Rudi Čajevca, Mihaila Bulgakova, Milivoja Perovića, Mirka Banjevića i okolnim ulicama.

Istog dana, zbog neodložne sanacije kvara na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, od 8 do 18 sati umanjen pritisak vode osetiće potrošači u bloku oivičenom ulicama Studentski trg, Pariskom, Sremskom i Ulicom Topličin venac.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800/110-011. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare