Nema promena! Novak Đoković i dalje glavni favorit na Australijan openu, evo šta kažu kvote posle nove pobede

Srbin je već napravio tri koraka ka trofeju

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nastavio je da gazi ka novoj, 11. tituli na Australijan openu, pošto je ovog jutra bez ikakvih problema savladao argentinskog rivala, Tomasa Ečeverija u tri seta (6:3, 6:3, 7:6).

Sledeći protivnik biće mu Adrijan Manarino iz Francuske u nedelju, a ukoliko savlada i njega, Đokoviću su preostale još tri prepreke da na kraju dođe do novog pehara.

Bukmejkeri i dalje veruju da je Novak apsolutni favorit u Melburnu. Kvota na njegovu pobedu se nije puno promenila u odnosu na prethodni meč, pa je ona trenutno 1,95 što će reći da Đoković ima 51,3% šanse da dođe do trijumfa.

Sa druge strane, španski teniser Karlos Alkaraz je na kvoti od 3,50, što će reći da je verovatnoća da će se on domoći pehara 28,6%. I on za sada ide ka završnici bez većih problema, mada tek treba da odigra svoj meč treće runde protiv Šanga iz Kine naredne noći.

Vrlo uverljivo za sada deluje i Janik Siner, na kojeg je postavljena kvota od samo 5,00 i on je doživeo najveći „rast“ šansi od početka turnira, pa tako sada ima 20% verovatnoće za krajnji uspeh.

Ispod kvote 10 je još samo Danil Medvedev sa kvotom 9,0, dok su ostali mnogo iza, pa je na Aleksandera Zvereva postavljena kvota 23, Grigor Dimitrov i Aleks de Minor su tu sa kvotama 29, dok je Andrej Rubljov postavljen na kvotu od 34.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare