TRAGEDIJA U PRIZRENU Pronađeno telo muškarca u stomatološkoj ordinaciji, sumnja se na samoubistvo

Tragičan događaj dogodio se danas u Prizrenu, gde je u stomatološkoj klinici „Kiseri Dent“ pronađen muškarac koji nije davao znake života, a prema prvim informacijama, reč je o stomatologu A.K. (53).

Smrt nastradalog potvrdila je medicinska ekipa na licu mesta, a Tužilaštvo je započelo uviđaj o ovom slučaju, prenosi „Gazeta Sinjali“.

– Danas oko 10.37 časova, dobijena je informacija da je u stomatološkoj ordinaciji „Kiseri dent“ koja se nalazi na trgu Šatervan, u Prizrenu, pronađeno lice za koje se sumnja da je izvršilo samoubistvo vešanjem – potvrdio je poručnik kosovske policije u Prizrenu, Šaćir Bitići.

Po nalogu tužioca, telo nastradalog je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs (blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare