Srce da prepukne! Sin Dejana Milojevića se ovim rečima oprostio od oca

Dejan Milojević je preminuo u 47. godini nakon posledica srčanog udara, a sada se od legendarnog srpskog košarkaša i trenera potresnim rečima oprostio njegov sin Nikola.

Milojević je radio kao pomoćni trener Golden Stejta, a srčani udar je doživeo tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju. Nakon što je hitno operisan stručni štab Golden Stejta je gotovo sve vreme bio uz njega u bolnici. Nažalost, srce našeg trenera nije izdržalo. 

Njegov sin Nikola se emotivnim rečima oprostio od svog oca. Mladi košarkaš podelio je na Instagram storiju njihovu zajedničku crno-belu fotografiju.

„Bio si mi sve„, napisao je na društvenim mrežama Nikola, koji na Havajima igra koledž košarku.

Sjajnu košarkašku karijeru je počeo u Beovuku, potom je igrao za FMP, Budućnost, Partizan, Pamesu, Galatasaraj i ponovo Partizan. Sa reprezentacijom SR Jugoslavije bio je prvak Evrope 2001. godine. Kao trener Dejan Milojević je radio u Megi, Budućnosti, a od 2021. godine je bio u Golden Stejtu.

Od legende srpske košarke opštaju se ljubitelji ovog sporta širom sveta, ali i njegovi prijatelji, saigrači, protivnici, klubovi,… Sa samo četiri reči oglasio se njegov sin Nikola, koji na Havajima igra koledž košarku.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare