DA LI JE OVDE STRADALA NAŠA PEVAČICA?! Osvanula slika iz ZGRADE u Dubaiju koja ledi krv u žilama! JEZA (FOTO)

Tragična vest da je pevačica Andrijana Lazić poginula u Dubaiju kada je pala sa 24. sprata potresla je široku javnost. Ona je, kako se saznaje, u Emirate otputovala sa drugaricima 7. januara, a nesreća ju je zadesila tri dana kasnije. Na Fejsbuk profilu njenog oca sada je osvanula fotografija od koje podilazi jeza.

Andrijana Lazić u Dubaiju

Naime, kako se može videti na spornoj fotografiji, Lazićeva je neposredno pred smrt pozirala u jednoj tamošnjoj zgradi sa koje se prostire pogled na ceo Dubai. Kako je pevačica poginula upravo usled pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla jer sa sobom nosi dozu zloslutnih misli.

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske. Ona je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Njen otac Nebojša Lazić je na svom Fejsbuk profilu objavio niz Andrijaninih fotografija i na taj način se oprostio od nje.

– Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvek ćeš ostati deo moje duše, voleće te tata do zadnjeg dana života svog – napisao je on u opisu snimka.

Inače, nastradala pevačica je poslednju fotografiju objavila na društvenoj mreži Instagram 28. decembra 2023. godine. Ona se uslikala u jednom kafiću, a ispred nje se nalazilo piće, a nije ni slutila da će je vrlo brzo zadeseti tragedija.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare