MAMA DŽEHVA SE OSVETILA ANĐELU: Pakleni udarac sprovela preko Anite, Ranković će IZGORETI kad sazna za ovo! 

Prošlog utorka Goca Džehverović i Anđelo Ranković imali su žestoko suočavanje nakon silnih optužbi koje je on izneo u emisiji „Gledanje snimaka“ na njen račun, a Goca je najavila haos, koji će se tek odigrati, kao i ozbiljan razgovor, koji ih definitivno čeka. Oni su razmenili nekoliko rečenica, a kasnije je otkrila da je Teodora imala operaciju i da je sada čeka oporavak.

Anđelo je kasnije saznao za Teodorinu zdravstvenu situaciju, pa je u emsiji „Pitanja novinara“ rekao kako će joj se obratiti čim dođe u Belu kuću i sa njom zakopati ratne sekire, zbog operacije koju je Teodora imala, a onda je istakao da mu je drago što je pevačica sad dobro i da je uahvet koji je morala da uradi prošao u najboljem redu.

Goca je danas stigla na imanje u Šimanovcima, a iako su svi iščekivali suočavanje sa Anđelom, ona je ipak prvo naletela na Anitu Stanojlović, njegovu devojku, pa je dobila pitanje kako joj se čini nova „snajka“. 

– Dobar dan – rekla je Anita Gordani. 

 Ćao mala, kako si? – dodala je Džehverovićka. 

– Kakva ti je snajka? – upitao je Marko. 

– Odlična – rekla je Goca. 

Goca je nakon toga prošetala po dvroištu gde je poljubila i zagrlila Jovanu Tomić Matoru, a onda okupila takmičare „Elite“, kako bi održala sastanak i kako bi svako dobio zaduženje za ovu nedelju. Goca je par puta pomenula novogodišnju jelku i da bi trebalo da se očisti iza nje, što su mnogi shvatili kao provokaciju za Anđela, jer je već poznato da su mu na društvenim mrežama dodelili taj nadimak. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare