ŽESTOKO – BUKTI RAT! NANELI BESAN KAO RIS, ŽELI DA PRIJAVI SUDIJE: „Želim da pričam sa ljudima iz Evrolige, ovo je sramota“ 

Košarkaši Partizana ostvarili su pobedu protiv Makabija (88:79) u sklopu 21. kola Evrolige, i to nakon velikog preokreta.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Pi Džej Doužer sa 23 poena, dok je Džejms Naneliubacio 20, uz devet asistencija.

Poslednja četvrtina nije dobro počela po crno-bele, pošto je u ranoj fazi Džejms Nanelinapravio drugi nesportski faul, zbog čega je i isključen. Do tada je bio najbolji igrač na terenu, a ta odluka sudija potpuno ga je razbesnela.

Nakon utakmice, 33-godišnji košarkaš je rekao za klupsku televiziju da želi da popriča sa ljudima iz Evrolige, dok ga zanima da li postoji način da igrači prijave sudije.

– Isključen sam zbog dve katastrofalne odluke. Prva manje više, ali druga… Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije, kao što to može obrnuto. Nekim od sudija tek tako prolaze neke odluke. Ne kažem ništa loše o njima, greše nekada i oni, ali mislim da poslednja odluka nije bila ispravna. Naročito u tom trenutku utakmice – rekao je besni Naneli i potom dodao:

– Nisam ga udario laktom uopšte. Sudije su gledale snimak, kao što i treba, ali ne slažem se sa konačnom odlukom. Želeo bih da pričam sa nekim iz Evrolige, jer je nekada teško pričati sa ovim sudijama.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare