Vojvodina dovela velika pojačanja: Bivši fudbaler Zvezde i reprezentativni golman stigli u Novi Sad 

Ne šale se Lale

Fudbaleri Vojvodine su započeli zimski prelazni rok na, reklo bi se, odličan način! Lale su u jednom danu uspeli da potpišu dva proverena fudbalera, koji su i predstavljeni na Karađorđu, gde su i zvanično stavili paraf na ugovor. Reč je o Vukanu Savićeviću i Draganu Rosiću.

Radi se o dva fudbalera koja su i te kako poznata na terenima širom Srbije, pošto su svoju karijeru praktično igradili u našoj zemlji.

Vukan Savićević je dete Crvene zvezde, gde je nastupao tri sezone, pre nego je prodat u Slovan iz Bratislave za 100.000 evra, a gde je ostao tri i po godine. Nakon Slovana je igrao za Vislu, potom i za Samsunspor, pa onda i Giresunspor, pre nego je ostao bez kluba početkom ove godine.

Pored njega, u klub stiže i Dragan Rosić, golman koji ima i jedan nastup za reprezentaciju Srbije, koji je upisao prošle godine u januaru, a koji stiže nakon epizode u Radničkom iz Niša.

Rosić je svojevremeno bio jedan od najvećih talenata u Srbiji, kada je reč o golmanskon poziciji, iz Mladosti iz Lučana je otiašo put Španije, potpisao je za Almeriju, potom je otišao na pozajmice u Seltu, potom i Fuenlabradu i Albasete, pre nego mu je istekao ugovor na leto 2022. godine. Tada ga je „pokupio“ Radnički, koji je sada od njega zaradio i 100.000 evra.

Nema šta, ozbiljna pojačanja su stigla u Vojvodinu.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare